Vårkänslor!!

Det har varit ett underbart väder i helgen och snön försvann i ett nafs, nu är det bara lite snöfläckar kvar i skuggiga partier i trädgården. Igår var uppåt en 10 grader varmt och likaså idag var det ca 11 grader. Det blev änna lite varmt och svettigt på promenaden idag men så underbart. Och lärkan hörde jag idag och den brukar vara tidig men det kommer att bli många bakslag innan våren är här på riktigt.
Man får bita ihop lite, det är fasligt skitigt ute och spola JoJo varje gång är ju inte en hit precis men jag har den här mirakelduken Flax och den är kanon dessa dagar. Man slipper man hålla på och spola av varje gång man varit ute för hon hinner inte torka ordentligt i mellan.

BIld av Engel62 från Pixabay

Snart är dom här, snödropparna 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: