Sköna maj välkommen!!

Idag är det är det valborgsmässoafton, soligt men kallt. Inga majbrasor i år heller som kan kan samlas kring, tråkigt. Det är bara att gilla läget just nu och hoppas att, längta till att snart blir det bättre. Det får bli en myskväll i tv-soffan istället.

Om några veckor så kommer alla äpple och körsbärsträd stå i full blomning och det har gått jättefort, så snart är det sommar igen, jösses vart tar tiden vägen.

Nu vill man verkligen att alla tävlingar ska öppna upp igen så man kan få ge sig ut och tävla lite igen. Vi har ett kval.resultat kvar i nybörjare rallylydnad innan vi kan gå upp ett steg till fortsättningsklassen. Man längtar till att komma ut och träffa folk igen, börja träna i grupper igen.
Rallylydnaden är det i första hand som jag kommer att starta i igen och kanske att det blir lite bruks oxå. Har tränat lite hemma men det är inte detsamma som att träna i grupp.
Vi håller i alla fall Noseworken igång med lite träning hos Alma HappyHund med några gånger i månaden. Detta är jättekul och jag har lärt mig att läsa henne när hon har hittat gömman och det hörs väldigt tydligt när näsan jobbar på henne 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: