Äntligen går det åt rätt håll!

Med 1 vecka med dietmat med ris o fisk och sedan infasning till vet.foder Royal Canin Sensitivity Control så har det blivit bättre. Fastare avföring och det ser mycket bättre, inga blodstrimmor. Äntligen!!
Men hon får äta vet.fodret ett tag till innan vi fasar in till det gamla fodret Essentiell Nautical som hon gick på innan.

Skulle egentligen startat i Rallylydnad Nybörjare på Vara-Grästorps BHK på lördag men fick stryka oss för hon har börjat löpa. Man får tävla men får starta sist och sedan så finns det risk att hon kissar på planen och då blir man diskad. Så är bättre att vi väntar till juli då är tävling igen på Vara-Grästorp och även i aug är det en tävling. Så vi har några chanser till att få till ett kval.resultat så vi kan ta ett diplom i Nybörjar-klassen.

Hej hopp 🙂

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: