Allt kan bli bättre men aldrig bra!

Nu har JoJo fått sin 4:e Cartrophen-spruta och kanske att jag ser en förbättring. efter 1 vecka kan man se effekten av sprutan sa veterinären.
Går vi på en ren landsvägspromenad visar hon inga tecken på att det är lite jobbigt men efter att ha gått i högt gräs och sprungit i skogen märks det efteråt och går sakta bakom mig med svansen hängandes rakt en stund och då vet jag att det är lite besvärligt men sedan. Trappan upp till övervåningen går hon nästintill som vanligt ganska snabbt, förut gick det lite långsamt upp.
Jag alternerar och går antingen 2 ggr på dagen korta sträckor eller en lång sträcka med antingen med skog och högt gräs eller på landsvägen för att hon ska få bästa möjliga träningen för alla muskler och sen får hon en vilodag veckan.
Så idag gick vi upp till skogen och det blev 5,25 km blandad terräng så i morgon får vi se vad det blir, beror mycket på vädret.

Vi tränar Nosework mycket och det har blivit nu 1 ggr/veckan men sedan blir det ett litet upphåll för vi har tingat en valp och om allt går som planerat hämtar vi valpen den 15-16 okt. Ska bli jätteroligt och hoppas att JoJo tycker likadant 🙂

❤ ❤ ❤

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: