Gott nytt år!

Ja då var det ett nytt år, 2022. Vad kommer det att innehålla tro, ja det är bara att vänta och se. Man hoppas ju att det ska bli ett bättre år utan en massa Covid-skit och Pandemi.

Nu har jag gått hemma sedan slutet av juli, nybliven pensionär. Toppen, trivs jättebra att gå hemma. Göra vad jag vill, ta dagen som den kommer. Och så har jag massor att göra, trädgård med växthus och en valp att träna upp.
Sally växer så det knakar och går mot 5 mån nu i veckan, blivit långbent men smal. Det är full fart och blivit jätteredig med att hålla sig men visst kan det hända någon olycka om man inte ser upp, hon är snabb som attan att sätta sig någonstans om man inte ser hennes signaler.
Vi tränar lite smått med sitt och ligg, vacker tass, inkallning med och utan pipa. Gå i koppel blir det inte så mycket då hon får springa fritt mycket när vi går en s.k rastrunda, hon behöver springa av sig lite energi men lite tränar vi, lite korta stunder både inne och ute.

JoJo går just nu på smärtstillande igen, det är Onsior. Hon har varit utan ett tag då varken Cartophen eller Librela hade någon effekt på henne. Ger henne lite extra av kosttillskottet Hyaluronsyra istället men ser nu att hon har ont. Den lilla busen Sally är lite för busig och bufflig ibland och JoJo försöka värja sig men hon har lugnat ner sig betydligt. Lite bus och spring blir men JoJo säger till att hon inte vill.
Till råga på allt så har hon gått upp i vikt p.g.a hon inte rör sig som hon brukar så jag har fått köpa ett annat foder, Specifc Weight Reduction för att få henne att gå ner i vikt då de extra kilona är en belastningen på hennes höfter och rygg.
Men snart kan vi gå ut på långpromenader och gå i skogen när Sally kan hänga med.

Snön som kom har nu försvunnit och det är grönt ute igen så vi får väl se hur många vintrar det blir till innan våren kommer. Våren känns väldigt avlägsen nu men längtar………….

❤ ❤

Foto av Adam Lukac pu00e5 Pexels.com

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: