Det blev snö igen!

Det har varit ett varann dagsväder ett tag nu. Ena dagen så regnar det eller så skiner solen, minusgrader och sol. Och denna gång/igår så blev det snö efter några dagar med minusgrader och barmark. Toppen med frusen barmark för det blir inga skitiga hundar. Men nu har det kommit snö sådär en ca 5 cm, inte så kul men det försvinner väl snart.
Nu på torsdag så blir Sally 6 mån, sjutton vad tiden går fort, den jobbiga valptiden är över och man kan nog säga att hon är rumsren nu, peppar peppar, det har inte hänt någon olycka ännu . Hon säger till jättebra nu och håller sig längre.
Igår blev det en tur till skogen, likaså i förrgår. Jisses vad det går undan för henne, hej och hå. Jättekul för henne att hon kan springa fritt och hon drar inte iväg utan håller sig lite framför så pass att hon har koll på oss. Det har hänt två gånger att hon har sprungit i förväg och inte sett vart vi har gått, om vi har vikit av, då ser henne swisha förbi och undrar vart vi tog vägen, då går hon på bakspåren tillbaka men oj, vi var inte där heller, då fick jag ropa på henne och jag tänkte vart tog hon vägen nu men efter några långa sekunder så kom hon.

I söndags så var vi hos uppfödaren i Kungälv och prövade på lite blodspår. Visserligen kan jag göra detta själv men det är så bra om någon annan lägger spåret och sedan så får uppfödaren se om hon verkar vara intresserad av vilt/spår. Det gick jättebra, hon jobbade på bra, var jätteduktig. Lite trevande i början men tog sig an spåret. Det var mycket störning med vind och personer som gick bakom henne. Hon blev så jätteglad när hon hittade klöven så det blev nästan en liten solodans.

Igår var det det årsdagen som Wilma fick somnade in. Saknar henne väldigt mycket ibland, hon var speciell. Hon lämnade ett stort hål i mitt hjärta och JoJo förlorade en vän, kompis att ty sig till, kura ihop sig tillsammans i bädden.
❤ ❤

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: