Vår på G!!

Foto av Dan Hamill pu00e5 Pexels.com

Det har varit ett par härliga veckor med sol och blå himmel och äntligen börjar man känna att våren är på G. Det är visserligen lite kallt med minusgrader på morgonen men sedan på dagen så blir det uppåt 10-11 grader frampå dagen. En del vårfåglar har kommit, lärkan kom väldigt tidigt i åt, redan i mitten av februari hörde jag den. Nu har jag hört och sett tofsvipan och koltrasten har jag hört i skogen. Vi har gått mycket i skogen och det blir långa promenader och ibland 2 ggr om dagen för att det har varit så härligt väder ute.

Sally har nu blivit 7 mån och blivit en härlig och glad tjej som har mycket spring i benen och hon är väldigt lättlärd får jag säga. Kloss/pallträning var väldigt lätt att träna in. Nu snurrar hon runt på pallen som hon som hon inte gjort annat 🙂

Nosework träning.

Ikväll är det sista gången på Nosework kursen och hon är duktig och är mycket lugnare i sina sök än JoJo som bara smäller på och hittar doften rätt fort.
Nu får vi träna på mer hemma och vara med på Nosework-träning som HappyHund har. Hon kan inte göra doftprov förrän efter den 19 juni då hon är 10 mån.

Sally in action från kvällens kurs

Viltspårkursen har sin sista gång på lördag och då ska vi få gå ett längre spår, typ anlagsspår. Det ska bli spännande och även här får träna mer hemma, då på lite kortare spår för anlagsprovet får hon inte göra förrän hon är 9 mån och det är hon den 19 maj.

Den 30 mars börjar vi en ny kurs, denna gång är det Tävlingslydnad-mot startklass.

Hej hopp ❤️

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: