Sally 8 mån idag!

Tiden går fort och nu en stor dam 🙂 Första löpet är G. Märkte att hon slickade sig väldigt igår men märkt inte något särskilt men JoJo var väldigt intresserad och vill gärna lukta och slicka där bak på Sally. Idag märkte jag lite grann som en liten flytning som verkade lite blodig och hon är lite svullen. Det är kanske så att det inte kommer att märkas något, kanske det blir ett tyst löp, vi får se.

Vi började en kurs igår, tävlingslydnad-mot startklass. Spännande att se vad det blir av denna tjej. Vi börjar från scratch och lär in momenten steg för steg och jag kommer att ta det väldigt lugnt och kommer inte ha bråttom för att starta henne i tävling. Vi ska ha roligt och det ska vara roligt.
Vi är 6st i gruppen och Sally var yngst och outstanding ras, springer spaniel, de andra hundarna var dobberman, golden, schäfer, labrador och en aussie.
Lite genomgång och sen fick börja träna på stadga i sitt och ligg, ingångar och prova på apporten. Nästa gång ska vi vara ute och då ska vi koncentration oss på följsamhet och inkallning.

Hej hopp ❤️ /L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: