Inte lust att göra något idag!!

Igår var det så fint väder och det var så skönt att vara ute i trädgården och städa undan lite löv i buskar och massa smågrenar på gräsmattan. JoJo höll på med sin boll och Sally fick ett tuggben att tugga på. Helt enkelt underbart!!
Vi var och gick i skogen på förmiddagen, det blåste ingenting, det var lugnt och skönt men idag är det tråkigt väder, lite blåsigt och kallt tycker jag det är, mulet är det också och det ser ut som det skulle kunna ska bli regn 😒 Har inte någon lust alls göra något så här sitter jag och ugglar och funderar. Stickar lite på en mössa till barnbarnet Felicia. Lusten rann av en, trött, kanske förtog jag mig i går med lövkrattningen, kommer väl att kännas i armarna senare ikväll.


Sally har börjat löpa och vi ska åka på kursen ikväll men det var OK att komma, för vi ska vara ute och så vi kommer att få vänta till sist. Undrar om 🧐 hur detta ska gå och om hon accepterar ett par byxor/tikskydd 😜 och om hon har mycket myror i brallan och huvudet 🤪

Hej hopp ❤️/ L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: