Lite spårträning!

I går Sally fick gå ett träningsspår, 438 meter lång och 3 tim 15 min liggtid.
Det gick över förväntan men lite struligt i starten blev då hon kände min lukt och kanske någon bloddroppe på ett par grenar som jag slängt åt sidan. Sedan gick det som på räls, det blev en naturliga återgång vid en vinkel då hon fortsatte några meter framåt innan hon kom på att spåret inte fortsatte utan svängde. Hon blev så glad när hon hittade klöven, viftade så glatt på svansen.

Nu har värmen kommit med besked, dryga 18 grader är det idag, fast lite blåsigt för att det ska vara skönt. Idag blev det inte så mycket gjort, promenad förstås på förmiddagen. Man är lite mör i kroppen, gått i skogen nästa varje dag nu och härjat i trädgården. Var i väg till tandläkaren i Falköping, lite restid fram och tillbaka så sedan hann man inte med så mycket mera. Lite lydnadsträning blir det för Sally sedan och JoJo ska få det spår som Sally gick igår och nu med längre liggetid, mer än 24 tim kommer det att bli.

Har hunnit att städat av lite trädgården , krattat en del i rabatter och klippt bort en massa visset. Nu har jag bara kvar att städa ur växthuset innan det kommer in plantor där men första få det bli lite varmare på nätterna.

Hej hopp ❤️ / L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: