Tränat blodspår igen!

Igår la jag ett blodspår 🐾 🐾 som Sally skulle gå senare på kvällen, liggetiden blev 5 tim, 15 min och längden på spåret blev 483 m. Hon klarade det galant och gick runt på 23 min. Hon gick klockrent men på ett ställe snurrade hon runt och gick tillbaka men hittade tillbaka till spåret igen. Jag tror att vinden ställde till det för henne för det blåste en del både när jag la spåret och när hon gick det. Det virvlade runt dofterna som gjorde det lite svårt men sedan mot slutet gick det bra och hon hittade klöven. Yiipiie 🤗

Hej hopp ❤️/L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

En tanke på “Tränat blodspår igen!”

  1. Tack Liz för genomgången av rallylydnadsbanan på 30-årsfirandet. Jag vågade anmäla mig till hela kursen och har nu deltagit två gånger. Jag fattar och Vili tycker det är kul. Jo, jag tycker det är jätteroligt tack vare den kunskap jag gick av dig. Tack!
    Ann med Vili

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: