Vi har sprungit vänstervarv igen!

I söndags på NÄKK´s Internationella utställning i Vänersborg som blev en mycket trevlig dag. Det var perfekt väder men stundtals ganska varmt i solen. Men Sally fixade det hela jättebra tycker jag, lugn och fin.Vi satt ganska nära ringen och Sally såg de andra hundarna som sprang förbi men ingen tendens att vilja springa in och busa.
Sally fick Excellent i Juniorklassen och blev placerad 2:a av 8 anmälda.
Tydligen så föll Sally domaren, Jetta Tschokkinen, i smaken då de andra tikarna fick bara VG.
Domaren utlåtande; 10 mån välutvecklad stark junior, vackert huvud, bra ögon o bett, välkroppad, kunde ha något bättre topline, normala vinklar bak, lite knappa fram, kunde ha mera förbröst, mkt bra päls, rör sig med lite korta steg.

Jättekul, det sporrar verkligen till att springa vänstervarv fler gånger och för nästa gång bär det av till Club Show för ESS i Garphyttan på Ånnaboda First Camping den 16-17 juli och dömer där blir det en engelsk domare från kennel Melverly, Ray Smith. Ska bli spännande och se vad han tycker om för typ.
Vi ska bo i husvagn från fredag till måndag och det blir första gången för Sally, JoJo har varit med förut. Hoppas hon håller truten bara för hon är en liten ”gruffare” som hör allt, öron som paraboler 😅

Foto: Uppfödare Petra Plumridge.

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: