Tränat på rutan!

Idag för första gången fick Sally pröva på rutan, starten på viltspåret. En kort rakt spår ca 150 m och med en liggtid på ca 17 tim, alltså ett nattgammalt spår. Jag ville se hur hon löste detta med spåret som nästan har legat dubbelt så länge som ett anlagsspår och jag tyckte att hon fixade det bra. Hon hittade spåret där jag dragit klöven och sedan till blodspåret. Men det är aldrig fel att öva fler gånger och nästa gång ska vi åka till ett annat ställe. De här övningsspåren har jag lagt i hemmaskogen, bara rakt upp från huset och den skogen är inte så stor, jag kallar den för lillskogen.

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

En tanke på “Tränat på rutan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: