Det är midsommar!

I morgon är det midsommarafton och det väntas bli väldigt varmt så man får försöka hålla sig skuggan så gott det går. Vi ska ner till min dotter med familj i Göteborg och fira midsommar och titta på deras nya hus i Krabbeliderna. Hundarna ska med för det blir för många timmar hemma och där finns det trädgård som de kan vara i.

Idag fick Sally gå ett spår igen med startruta/upptag. Det blev ca 250 m långt och liggetid på ca 15 timmar. Det tog lite längre tid den här gången i rutan men tillslut så hittade hon spåret. Det var väldigt högt gräs där jag hade lagt spåret så en del blod hamnade nog på lite var som helst. Men nästa gång ska vi åka till en annan skog där man har bättre överblick för att lägga upp rutan och bättre att gå. Uppe i vår lillskog är det väldigt risigt just och högt gräs som sagt, inte så bra att träna i och Sally blev väldigt glad att hon hittade klöven 🙂

Glad Midsommar!

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: