Värmesmocka!!

Det blev en rejäl värmesmocka på midsommarafton och efterföljande dagar.
Jag tycker inte om när det blir för varmt för då sitter jag helst inne eller i skuggan där det fläktar lite. Rör helst inte en fena. Att försöka aktivera hundarna får man lägga på is lite.
I fredags när vi var till min dotter var det 30 grader i skuggan och under deras altantak var det som luften stod stilla. Sally var väldigt pipig och orolig och tyckte det var varmt, likaså JoJo. Det var ju ny miljö och men efter tag så blev det bättre. De hade en stor trädgård så de kunde ju sitta bundna i skuggan om så behövdes.
Just nu är det 25 grader i skuggan och klockan är strax efter nio. Det blev en tidig runda idag och det var det lite disigt och lite svalare.
Det är ju sommar, så man får njuta av den trots att det är för varmt i mitt tycke men man ska inte klaga på värmen när den äntligen kommit 🙂 det är att bara gilla läget.

Nu har jag anmält mig till Vänerpokalen den 7 aug. Det kommer nog att bli det första officiella spåret hon går men vill nog gärna att hon har gått något spår innan, vi får se. Vi har ingen brådska. Tänkte att träna lite mer på spårupptaget/rutan om ett tag, när den värsta värmen har lagt sig.

Hej hopp ❤ / L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: