Nu är det höst!!

Foto av Daniel Frank pu00e5 Pexels.com

Ja enligt almanackan så är det höst, och det var det verkligen med bara 5 plusgrader nu på morgonen. Så det fick bli att ta på vinterjackan när jag skulle ut och rasta hundarna. Det verkar bli fint väder och sol med lite svalare temperaturer så det blir nog en tur till skogen idag tror jag.
Och det blev det, en härlig runda på sammanlagt 5 km och JoJo var pigg och hängde på, tyckte det var roligt att gå i skogen. Hon behöver verkligen den motionen för sin rygg och höfter. Sally körde sitt eget race som vanligt men höll koll på var vi var och stack inte så långt i förväg så att jag inte såg henne.

Hej hopp ❤️/ L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: