Tredje advent!

Blev väldigt förvånad i onsdagsmorse då jag rullade upp rullgardinen och fick att det snöade för fullt. Vi skulle åka till Gbg och äta jullunch på Ullevi som Skanskaveteranerna bjuder på. Det var snöigt och vitt hela vägen till Gbg och som tur var inga snöproblem på vägen ner.
Jag och Petra Plumridge (uppfödaren) skulle ha gått ett viltspårprov på torsdagen men det blev inställt pga snö, tråkigt. Man hade sett fram emot det så det blir nog inga fler spår i år om inte snön försvinner.
Det fick bli en kort promenad med JoJo och Sally på eftermiddagen när vi kom hem medans det var ljust, snön lyser upp en del och sen så var månen uppe o lyste så fint, den var nästan full. Vi har fått minst 5 cm snö och det var -7 grader kallt ute.

Foto av Laura James pu00e5 Pexels.com

Hej hopp ❤️ /L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: