Doftprov!

Igår gjorde vi äntligen doftprovet på Eukalyptus. Har väntat länge på att det skulle bli någonstans i närheten då jag vill inte åka för långt, så på Aktiv Hund i Vetlanda hade de doftprov och anmälan gick ut den 9 dec och det var en turordningsbaserad anmälan på 20 st platser för NW1 så jag visst inte om jag kom med eller inte. Men vi kom med, yiipiee. Så i iskallt väder med många minusgrader och lite väntan blev det äntligen våran tur. Sally skötte sig i att vänta inget pip eller gnäll utan var mest intresserad av omgivningen och vad som luktade i snön. Jag var lite nervös men jag visste att hon var väldigt säker på doften så det skulle nog inte bli några problem. Doftprovet var inne i en lada som hade samma temperatur som utomhus.Vi tog det lugnt när vi kom in, tog av täcke och bytte utrustning och Sally var lugn och fin. Hon fick sätta sig ner, hon tittade på lådorna och jag andades och så gick vi. Hon sökte av lugnt och fint, hon hittade doften tidigt förstod jag men ville inte chansa så jag gick en lite vända till och så, där var den och rätt låda. Yes yes, det tog 36 sec. Så duktig!!
Nu kan vi ut och tävla och jag tänker anmäla till ett Behållarsök den 15/1 som heter HappyBox som anordnas av HappyHund Vara. Det är slumpmässig/lottad anmälan så det blir spännande och se om man kommer med.

Hej hopp ❤️/L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: