Nytt år och mycket på gång!

Nu går vi mot ljusare tider och det planeras mycket tävlingar och utställning för Sally. Den första tävlingen officiellt har vi redan gjort och det var Nosework TEM Behållare HappyHund i Vara. Det gick bättre en väntat och vi klarade 3 sök av 4 och jag var jätteglad över detta och att hon sökte av så fint och lugnt. Jag blev positivt överraskad att det var så roligt så jag fick blodad tand och har anmält oss till fler tävlingar, närmast är TEMA TEM ”MalinNosen” utomhussök den 17/2 eller TEMA Forden den 26/2. Den 26/2 har jag kommit med, den andra väntar jag på, senast fredag 2/2 får jag besked. Vet inte riktigt vilken jag ska ta, vi får se. Det kommer fler tävlingar längre fram så det är bara att anmäla, det är lottad eller turordningsbaserade platser så vi får se hur det går.


Den 25/2 är det en inofficiell utställning i Vårgårda, SLBK( Leonberger) och dit ska jag anmäla mig och dit är det inte så långt att köra heller. En bra träning inför SSRK Kungsbacka den 1/4.

Vi kom på 5:e plats i Årets viltspårspringer i Springerklubben Årets Springer. 🌟

Vi gick ett spårprov den 29 jan tillsammans med Petra, uppfödaren i Skepplanda för Maths Lindberg. Petra hade med sig Semla och jag gick med Sally. I ett ösregn och mycket blöta spår.

Hej hopp ❤️/ L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: