Sprungit vänstervarv!

Igår var vi till Vårgårda, Tångahallen och Sv.Leonbergerklubbens inoff.utställning. Sally skötte sig fint, kändes lugn och trygg. Vi satt väldigt nära ringen och en det gick hundar förbi där vi satt men hon brydde sig inte mycket, titta lite nyfiket omkring men hon satt stilla mellan mina ben, myste och pussade mig eller så låg hon ner och vilade. Känns jätteskönt att kunna sitta still och njuta och titta på andra hundar med en lugn hund. JoJo var hopplös, gnällde hela tiden och det gick inte stå upp för då började hon skälla och ville att det skulle hända något. Tråkigt för man kan inte ta med henne på någon utställning för hon håller inte tyst så då hon får vara hemma istället, lugnast för och henne.

Hej hopp ❤️// L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: