Mars välkommen!

BIld av Engel62 från Pixabay

Så har vi då kommit in i månaden mars och man äntligen börja ana att våren är på G. Idag är det sol, ingen vind idag trots att det är nordliga vindar om det skulle börja blåsa. Det är 5 plusgrader så det är ingen värme direkt men mot en solvägg som ligger i lä är det jätteskönt. Idag ska JoJo till rehab som hon går på varje månad. Det blir genomgång av muskler, kotor, armbågar och sedan ev vattentrask om allt är OK. Hon är ingen fan av vattentrasken, den vill hon helst slippa och försöker på alla sett att fuska. Så vi får se hur det blir idag.
Lite update när det gäller JoJo och rehab, det blev inte så mycket till vattentrask men lite, fuskade och ville helst inte. Hon kändes bra över L7S1 kotan och höfterna, hon hade endast lite muskulär smärta i ryggen och hon rörde sig bra, troligtvis har hon lekt lite för häftigt med Sally. Hon fick laserbehandling + akupunktur efteråt och sedan vila, inga promenader på 2 dgr. Återbesök igen den 28 mars.

Hej hopp ❤️//L

Författare: JoJo & Sally

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: