Vem jag är..

Bloggen startade döpte jag efter min första springer som hette Elsa, och sedan kom Wilma och till sist JoJo och därav namnet Livet med Elsa, Wilma och JoJo. Nu är Elsa borta men bloggen får behålla namnet som ett minne till henne.

img_0253

Elsa 14/9 2005-6/5-2019

Jag heter då Liz och min sambo heter Stig. Vi bor på en liten gård utanför Nossebro i Skaraborg.  Skriver lite om mina hundar och vad som händer i livet med två springer spaniels. Det är då 2 tikar som heter Wilma, JoJo. Jag tränar lite lydnad, spår och rallylydnad, men det blir mest viltspår. Utställning eller vänstervarv blir det inte så mycket längre. Engelsk springer spanieln är en allroundhund som är väldigt lättlärd och följsam. En mycket trevlig och rolig hund att jobba med.
2005 flyttade vi till Nossebro med min nuvarande sambo och då köpte vi vår första Springer spaniel. Hade Sigge (Dandie dinmont terrier) innan som var då 11 år men 2006 så fick vi ta bort honom pga sjukdom så han blev nästan 12 år.
2009 kom Wilma och 2017 utökade vi flocken med en springer till från Kristaras i Värmland, Joyful Jolene som fick heta JoJo.

Jag med Elsa och Wilma 2013

JoJo, Wilma och Elsa april 2019

Mina 3 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s