Vem jag är..

Bloggen som jag startade döptes efter min första springer som hette Elsa, och sedan kom Wilma och till sist JoJo och därav namnet Livet med Elsa, Wilma och JoJo.
Nu är Elsa borta men bloggen får behålla namnet som ett minne till henne.

img_0253
Elsa 14/9 2005-6/5-2019

Jag heter då Liz och min sambo heter Stig. Vi bor på en liten gård utanför Nossebro i Skaraborg.  Skriver lite om mina hundar och vad som händer i livet/vardagen med engelsk springer spaniels. Numera är det 2 tikar som heter Wilma och JoJo. Jag tränar lite lydnad, spår och rallylydnad, men det blir mest viltspår. Utställning eller vänstervarv blir det inte så mycket längre.
2005 flyttade vi till Nossebro med min nuvarande sambo och då köpte vi vår första Springer spaniel, Elsa. Hade Dandie dinmont terriern Sigge innan som var då 11 år men 2006 så fick vi ta bort honom pga sjukdom så han blev nästan 12 år.
Wilma kom till oss i maj 2009  och i januari 2017 utökade vi flocken med en springer spaniel till från Kristaras i Värmland, Kristaras Joyful Jolene som fick heta JoJo.
Engelsk springer spanieln är en allroundhund som är väldigt lättlärd och följsam. En mycket trevlig och rolig hund att jobba med. Det händer alltid något roligt med en springer spaniel 🙂

Jag med Elsa och Wilma 2013

JoJo, Wilma och Elsa april 2019
Mina 3 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s