Vem jag är..

Bloggen som jag startade döptes efter min första springer som hette Elsa, och sedan kom Wilma och till sist JoJo och därav namnet Livet med Elsa, Wilma och JoJo.
Nu är både Elsa och Wilma borta men bloggen får behålla namnet som ett minne av dom. Nu har jag bytt namn på bloggen igen, den heter just nu Livet med JoJo, engelsk springer spaniel…I vardag, tävling och träning men adressen är fortfarande http://elsawilmaochjojo.blog

img_0253
Elsa 14/9 2005-6/5-2019 ❤

Jag heter då Liz och min sambo heter Stig. Vi bor på en liten gård utanför Nossebro i Skaraborg.  Skriver lite om mina hundar och vad som händer i livet/vardagen med en engelsk springer spaniel. Jag tränar lite lydnad, spår, Nosework och rallylydnad, men det blir mest viltspår. Utställning eller vänstervarv blir det inte så mycket längre.
2005 flyttade vi till Nossebro med min nuvarande sambo och då köpte vi vår första Springer spaniel, Elsa. Hade Dandie dinmont terriern Sigge innan som var då 11 år men 2006 så fick vi ta bort honom pga sjukdom så han blev nästan 12 år.

”Wilma” Pussentorpet Dream Of Beauty
2009.03.19-2021.02.01 ❤

Wilma kom till oss i maj 2009  och i januari 2017 utökade vi flocken med en springer spaniel till från Kristaras i Värmland, Kristaras Joyful Jolene som fick heta JoJo.
Nu är det bara JoJo kvar här på gården tillsammans med katten Rozzo efter att Wilma har fått somna in den 1/2-2021 nästan 12 år.

Engelsk springer spanieln är en allroundhund som är väldigt lättlärd och följsam. En mycket trevlig och rolig hund att jobba med. Det händer alltid något roligt med en springer spaniel 🙂

JoJo, Wilma och Elsa april 2019
Mina 3 ❤
Nu är det bara JoJo kvar ❤

Ska skriva lite om oss vad vi hittar på för något i livet och vardagen. Vi tränar bara nöjet skull numera och för att JoJo ska må bra då hon behöver mental stimulans ibland. Kanske att vi anmäler oss till någon tävling om jag får lust.
Just nu så håller vi på mycket med nosework och blodspår. Sen får tiden utvisa om det blir rallylydnad och brukslydnad framöver.

 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s